Permís de les armes als estats units



La passada tragèdia que han fet les armes als Estats Units ha tornat a obrir el debat sobre si aquestes han de ser accessibles per a tothom, se n’ha de restringir l’ús o, directament, s’han de prohibir. Aquest debat es reobre cada cop que es produeix un fet  tràgic similar encara que, que ens hem de remuntar a la Constitució dels Estats Units.


Opinions dels ciutadans: han fets enquestes pel carrer, i aquests son els resultats: indiquen que menys de la meitat dels nord-americans (47% està a favor de controlar més les armes als Estats Units. Un 38% dels ciutadans prefereix mantenir la situació actual, mentre que un 14% és partidari d'unes lleis encara menys estrictes.
NRA: la associació nacional del rifle es companyia dels estats units; clarament per que el actual president dels estats units guanya molts diners permitent tot això, clarament n´hi han molts ciutadans que no pensen el mateix que el president, jo crec que seria millor que sols tinguessin armes els policies i que si segueix aixi, almenys que fossi mes complicat treure el permís de armes.

Comentaris

Entrades populars