Mobile Legends




                         MOBILE LEGENDS

-Mobile Legends; es un joc multi-jugador per al mòbil on es fan batalles 5vs5 sobre un camp amb 3 camins que tenen 2 torres i una base que te una torres molt gran.
-Per a guanyar una partida clàssica de mobile legends n'has de destruir la torre base del equip enemic.
 -A mi m'agrada molt per que per a les batalles pots elegir diferents herois que cadascun tenen una característica i també es diferencien per rols, però no sol te aixo, sino també cada heroi te tres poders i per a cada heroi hi han diferents skins (apariències) dissenyats per cada heroi.
-Els seus gràfics tenen molt bona qualitat, i a més te un chat per al joc on pots planificar jugades amb els jugadors del teu equip per a atacar als enemics.
-En cada camp hi han distribuïts monstres que si els mates et donen diferents tipus de potenciadors, i menstre que mates, torres, i herois vas recol·lecten or que es fa servir per comprar millores per a cada heroi.
-El desenvolupadors de mobile legends es shangai moonton, aixo significa que es un joc xines que esta en inglés (el pots cambiar) per a que tot el mon ho pugui entendre.
- però pots consultar la seva pagina web (www.mobilelegends.com) per a coneixer més informació sobre el joc i també per a saber quin dia sortiran noves coses per al joc.
-El joc també compta amb torneigs competitius per a guanyar diners on participen equips de tot el món.





fet per; Rolando torrez


Comentaris

Entrades populars