OPERACIÓN TRIUNFO 17


OPERACIÓN TRIUNFO 17
Aquest any s'ha tornat a emitir un programa que tots coneixen, un programa molt memorable que es diu Operación Triunfo. Ha tingut un èxit increïble, sobretot entre els joves. 
Per si algú no ho sap, tots els concursants del programa, que al principi eren 16, resideixen en una casa (semblant a Gran Hermano) però amb la finalitat de que els ensenyin a cantar, principalment, i a ballar. Una de les finalitats era també trobar al nou representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió.
Es transmetia en directe les 24h per la plataforma de YouTube i les gales, que es feien també en directe, s'emetien pel canal 1 de TVE els dilluns a les 22:30 hores.
          Aquest concurs televisiu ha aconseguit que una joventut que està constantment amb el
          mòbil i les xarxes socials, deixi aquestes durant la duració del programa per tornar a la
          televisió. Una de les coses per les que aquest programa ha tingut també èxit ha sigut la                        participació dels "Javis" que tenen bastant fama.
 Ara que malgrat ha acabat el programa, els espectadors d'aquest reclamen una altra temporada l'any que ve, cosa que serà possible ja que els directors del programa, gràcies al bon resultat que ha tingut tornar a emetre el programa, han decidit realitzar-la. Estan buscant nous joves amb talent per l'any que ve, seràs tu un d'ells?
 Ara que ja hem parlat de la finalització del programa, podem parlar de la talentosa guanyadora, l'Amaia, que amb tan sols 19 anys, te un talent increïble tant cantant com ballant. Ella va néixer el 3 de gener de 1999 a la ciutat de Pamplona, Navarra i va aparèixer a un programa de televisió, "el número uno", de petita.
Una gala d'aquest maravellos programa va estar dedicada a escollir la persona o persones que anirien a Eurovisió 2018. Com ja sabem, sortudament, va triunfar la exitosa Amaia i un altre gran concursant, l'Alfred, amb qui farà un duet d'una cançó que aquest mateix ha escrit. Esperem que ho fagin el millor possible i que, per suposat, guanyin!!!
En conclusió, aquest programa ha sigut un total èxit i esperem que l'any que ve hi sigui igual de fantàstic!!

Gala de Nadal





Gala d'escollir concursants d'Eurovisió. Actuació d'Amaia i Alfred.

      

Comentaris

Entrades populars