els videojocs



ELS VIDEOJOCS


fet per mohamed i mustapha


Els videojocs son adictius pèr als nens joves, petis i grans perquè la salut no ho demana,els joves no surten al carrer per culpa dels videojocs. Poden asolir una sèrie de problemes greus com ara soletat, depressió, falta d'exercici físic, deixar a banda els estudis i les relacions socials.
Per altre banda, també els jocs són bons per la memoria, els reflexos i la intel·ligència, el primer joc que es va crear va ser el tres en ratlla.



Resultado de imagen de tres en raya




ARCADES

L'evolució dels videojocs fou molt ràpida, després del tres en ratlla van posar màquines en locals de diversió i per passar el temps per exemple: en els bars, clubs on la gent posava monedes per jugar, eren els dits salons recreatius.

  Resultado de imagen de maquines antigas de jocs




VIDEOCONSOLES PERSONALS

Seguidament els jocs van anar evolucionant amb mes tecnologia en l'any 2000 es va crear la primera Playstation 1 de la humanitat.La va crear SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT
Imagen relacionada
Resultado de imagen de playstation 1



MÒBILS

l'última evolució  dels videojocs han estat en les plataformes mòbils. Els mòbils són l'última frontera en el desenvolupament dels videojocs. Com per exemple el iPhone 6.



Resultado de imagen de mobils

















Comentaris

Entrades populars