Entrevista a cursos de 1er






Estem a les primeres setmanes de curs, i per a molt de nosaltres és el primer cop que trepitgem un institut. Al diari digital hem volgut coneixer alguns d' aquests nous alumnes, fer-les la benvinguda i preguntar-les. Seguidament presentarem algunes de les preguntes i respostes que vam obtenir de aquesta petita trobada.
La primera pregunta que vam fer va ser qué els va semblar el canvi de primària a secundària. La major par dels companys pensen que el canvi ha sigut molt dur, amb nous companys i nous professors. Encara tot i això la majoria pensa que els agrada més la secundària entre altres pels horaris. Hi ha altres coses que també els hi agrada molt com el timbre o les noves aules com les d'informàtica i laboratori.
En quant als professors opinen que son en paraules seves: " més durs, carinyosos i estrictes"
Molts dels nouvinguts pensen que una de les coses pitjors d'aquest canvi és la quantitat de deures, molt més abundant en aquesta etapa.
En general no troben a faltar els companys de l'any passat perquè la majoria continuan sent els mateixos.
Les instalacions de l'institut els semblen més grans que a primària, el pati és més gran, hi han més coses a les aules. Hi ha alguns que s'han arribat a perdre aquests primers dies plens de bullici.
Molts d'ells pensaven que es trobarien en altres grups que no pas els que s'han trobat.
La elecció de l'institut Agustí Serrà ha estat primordialment per proximitat o per lligams familiars o d'amistats amb els integrants de l'institut.
Com a conclusió, podem dir que la majoria està molt il-lusionada amb aquest canvi amb ganes de pasar amb èxit el primer curs d'aquesta nova etapa. Nosaltres volem donar-les la benvinguda i aconsellar-les que segueixin endavant, que estudien i que aprofiten el temps tot el que puguin.


Comentaris

Entrades populars