CONEIX-NOS MILLOR!



Bon dia diaridigitalíacs, avui ens coneixereu millor. Coneixereu els nostres hobbies, el nostre caràcter...

Nosaltres som 7 reporters (Miguel Ángel, Lucia Diaz, Andrea Segura, Julia Lopes, Alba Fenoy, Lidia Gonzalez i Nimbra Malik), anem tots a 2n d’ESO i ens repartim la feina per penjar publicacions a la nostra web, però no sabeu qui penja coses o qui canvia el fons de la web. Doncs ara ho descobrireu.

En Miguel Ángel és qui s’encarrega de canviar el fons de pantalla de la nostra web, però també hi penja coses. Li agraden les coses tècniques, el dubstep (que és un tipus de música) i li agrada veure vídeos del YouTube. En les classes sempre està molt alegre.

L’Alba Fenoy gairebé sempre està fent enquestes, li agraden les enquestes. Sempre que anem a fer alguna entrevista o enquesta podem comptar amb ella. Fora de l’institut fa futbol, al Sabadell Nord. Sempre està contenta però a vegades s’enfada, i molt.

L’Andrea Segura i la Lucia Diaz són qui s’encarreguen de penjar els famosos enigmes que donen un positiu:

A l’Andrea li agrada molt participar en enquestes, entrevistes o coses de les què s’ha de preguntar a gent. Fora de l’institut ella fa aeròbic, en el què el seu grup balla en diferents llocs. Sempre està alegre i contenta, però a vegades s’enfada.

I la Lucia li agrada fer entrevistes també, és molt participativa en moltes activitats i sempre està penjant coses a la web. Fora de l’institut, la Lucia fa gimnàstica rítmica on fa moltes competicions i guanya moltes medalles. Ella i el seu grup fan coses impressionants. La Lucia sempre està alegre, rient tot el temps.

La Lidia i la Nimra sempre estan fent entrevistes, els agrada molt.

La Nimra és una noia molt participativa que sempre s’apunta en alguna activitat. Li agrada fer enquestes, sobretot si cal preguntar alguna cosa a altres alumnes, professors... és molt treballadora. Sap ballar el que aquí es diu ‘’minimal’’ i se li dóna molt bé.    

La Lidia acostuma a fer entrevistes amb la Nimbra, com he dit abans. Li agrada fer passatemps, enquestes... És molt alegre però quan s’enfada, has d’anar amb compte. Té una mascota, un lloro. Sempre fa com trucs amb ell.
 
I l’última és la Julia, la que escriu avui hahaha. Sempre estic fent entrevistes, enquestes, reportatges... sempre que diuen de fer alguna activitat, m’agrada participar-hi. Fora de l’institut no faig extraescolars, sempre estic cuidant el meu gos, al que m’estimo molt.

I aquí deixem el nostre reportatge de “coneix-nos millor!”




Comentaris

Entrades populars