els refugiats

L’altre dia a tutoria vam estar parlant del tema dels refugiats. Ens van ensenyar un vídeo on deia que van començar a fugir per la guerra. ‘’Per què faran aquestes coses?’’ ens preguntàvem. Llavors quan va acabar el vídeo vam veure perquè ho feien.

Ens vam posar tristos al veure el que passava a Síria, no podíem creure el que feien. Vam veure que països com Hongria o Macedònia no deixaven que passessin la frontera, però altres països com Croàcia, els deixen passar. 
Espanya deixarà que passin fins 15.000 refugiats.

Al nostre institut hem decidit fer com una mena de mur però de caixes. Muntàvem caixes i fèiem el mur simbòlic. A cada classe ens donaven una caixa per posar una frase i decorar-la com volíem. Després la posàvem al mur que tindrà una porta d’entrada. És una forma de donar la benvinguda als refugiats, que poden venir a Espanya.



Després, hem penjat un mural al passadís i posàvem més frases, també donant la benvinguda. Les hem decorat per a que quedin maques, i les hem posat al mural. Penseu que també ens podia passar a nosaltres, ens hem de posar en la seva pell. 


Comentaris

Entrades populars